stillinga etter kampen

ja vi tapte noko så sjukt at eg ikkje sei poeng summen ja men eg blei skada først nede i ankelen så i legen så gjekk det til låre og no er de i hofta så eg står og skrive til dokke no det følels ikkje så deilig kan eg sei. guttane som går i klasssen dei vann 4-1 mot sandane. ja vi lågg likt helt til slutten til pausa då blei det sjøl mål men samma de vitapte lika vil men, eg drite opp i de som sangen til Loen : nå tapte vi det drite vi i neste gong så vinner vi ååååå Loen:

vi fann på sangen får i fjor tapte vi alle kampane unten om ein uavgjort og 3 seiera men tapte men eit smil i fjese aldri sur ute på tur. ja men, imorra skal vi j13&14til Byrkjelo åsele kamp men legge ut meir info om de i morra kommenter viss dokke lure på noko kanskje eg legge ut bilde av meg på kampen i morra men eg skal prøve å blogge litt av og til vist eg får tid....

sorry for feil skriving er litt vanskeleg når men er ein dilitiker av og til. men, no sei eg god natttil alle sammen<3 forsett å les bloggen min og skriv gjerne i kommentarfelttet ka bloggen din heite så sjer eg på den NATTA ALLE SAMMEN!!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits